Kerkstraat 80 7532 AV Glanerbrug
Telefoon 06 281 33 314
info@bijmandy.nl

Bescherming persoonsgegevens

Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van onze cliënten uiterst serieus.

Bij Mandy zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.
Wij gebruiken deze persoonsgegevens uitsluitend om onze behandelingen op maat uit te kunnen voeren. Dit in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

Je persoonlijke gegevens worden uitsluitend gevraagd voor de volgende doeleinden:
Je naam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van de factuur.
Je gegevens die je tijdens de intake verstrekt worden uitsluitend ingezet voor de behandeling en zullen niet schriftelijk worden vastgelegd dan wel bewaard. Dit gaat op geheel vrijwillige basis.

Wanneer jij ons via de email contacteert zijn jouw naam en e-mailadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien. Door de gegevens aan ons te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken.
Datzelfde geldt wanneer je ons benaderd per telefoon (sms, WhatsApp etc) en via Facebook (Messenger).

Communicatie

Wanneer je ons een e-mail of andere berichten stuurt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Bij Mandy.

Welke informatie kunnen wij vragen?

Voor- en achternaam
Om jouw factuur op de juiste tenaamstelling te zetten.

Telefoonnummer
Mochten wij je willen informeren over je afspraak dan doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is echter nooit verplicht om in te vullen.

E-mailadres
Bij elke afspraak ontvang je van ons een bevestiging en, na de behandeling, een factuur per mail.

Je kunt altijd contact met ons opnemen indien je je gegevens wilt laten verwijderen.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two-factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef aan in je browser instellingen dat je niet ‘getrackt’ wilt worden.
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier.
Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met ons op.

Social Media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via sociale media. Dit kan door middel van een aantal sociale media buttons.

Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. We helpen je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

  • Facebook

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer je bij ons het traject van behandelingen hebt afgesloten zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoudsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@bijmandy.nl

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.
De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten